Seilflyging på Notodden Flyplass

Hei, og velkommen til Notodden Seilflysenter og Sandefjord seilflyklubb.

Har du en hemmelig drøm om å fly, eller er du på leting etter den ultimate presangen til en som har alt? Da har du havnet på rett sted! Seilflyging er den sanne måten å oppleve den totale friheten på. Ingenting kan tilby den samme opplevelsen som seilflyging kan. Et seilfly er konstruert for å bli ett med naturen og luften som omkranser moder jord. Stillheten, utsikten og friheten dette gir er ubeskrivelig og “farlig” vanedannende.

Noen vil bare gli rolig gjennom luften og kanskje stige høyere – helt uten motor, nyte utsikten og “høre” på stillheten. Andre ønsker deilig råskap med heftig akrobatikk inkludert skikkelige G-krefter, høye hastigheter og heftige inntrykk – da snakker vi adrenalin-kick og fryd ikke noe annet kan sammenligne seg med!

Seilflyging er en aktivitet for alle aldre og krever ingen spesielle forkunnskaper eller egenskaper. Våre dyktige instruktører vil lede deg i riktig retning og før du aner det er du fartøyssjef i eget fly!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail