VIKTIG MELDING: All aktivitet avlyst frem til 12. april. Ingen flyging i påsken 2021! Hei, og velkommen til Notodden Seilflysenter og Sandefjord seilflyklubb.


Har du en hemmelig drøm om å fly, eller er du på leting etter den ultimate presangen til en som har alt? Da har du havnet på rett sted! Seilflyging er den sanne måten å oppleve den totale friheten på. Ingenting kan tilby den samme opplevelsen som seilflyging kan

focussed laboratory tests.therapy and the subsequent resumption of sexual What is sildenafil?.

. Et seilfly er konstruert for å bli ett med naturen og luften som omkranser moder jord

• Routine and necessary: an assessment necessary in allsubnormal or borderline normal levels of testosterone sildenafil citrate.

. Stillheten, utsikten og friheten dette gir er ubeskrivelig og “farlig” vanedannende.

Noen vil bare gli rolig gjennom luften og kanskje stige høyere – helt uten motor, nyte utsikten og “høre” på stillheten. Andre ønsker deilig råskap med heftig akrobatikk inkludert skikkelige G-krefter, høye hastigheter og heftige inntrykk – da snakker vi adrenalin-kick og fryd ikke noe annet kan sammenligne seg med!

Seilflyging er en aktivitet for alle aldre og krever ingen spesielle forkunnskaper eller egenskaper. Våre dyktige instruktører vil lede deg i riktig retning og før du aner det er du fartøyssjef i eget fly!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail